Feb 09 2017 01:50 pm

Postat de in categoria Anunturi

SIMPOZION JAN SCHOLTEN, OLANDA

Avem bucuria sa va invitam la un mega eveniment in Bucuresti patronat de Societatea Romana de Homeopatie (SRH), Societatea Romana de Gemoterapie si Homeopatie (ARGH), Asociatia Medicala de Homeopatie (AMH), Asociatia Medicilor Homeopati din Romania (AMHR)

Wonderful Plants cu Prof. Jan Scholten, Olanda pe 27-28-29 Octombrie 2017

De-a lungul a trei zile de seminar, Jan Scholten, autor binecunoscut si extrem de apreciat in intreaga lume pentru teoria sa privind elementele din tabelul periodic, ne va vorbi acum despre intelegerea regnului vegetal, conform noilor sale cercetari, expuse pe larg in cartea “Wonderful Plants” (Minunatele Plante). Pe parcursul seminarului, Jan Scholten ne va prezenta teoria despre plante, facand conexiunea cu datele pe care le avem deja despre remediile vegetale, ceea ce ne va furniza o intelegere mai profunda si mai unitara a domeniului, ajutandu-ne sa facem prescriptii mai precise si sa gasim mai usor remediul similimum.

Taxa de participare va fi de 200 euro in lei la cursul zilei pana la data de 1 iulie 2017, ulterior creste la 250 euro in lei la cursul zilei pana la data de 15 septembrie 2017, 270 euro in lei la cursul zilei pana la data de 26 octombrie si 300 euro in lei la cursul zilei pe loc. Pentru cei care doresc traducere, taxa suplimentara va fi de 30 euro in lei la cursul zilei, indiferent de momentul achitarii (inainte de data evenimentului), iar pe loc taxa va fi 60 euro in lei la cursul zilei.

Taxa se va achita in contul Societatii Romane de Homeopatie:

CEC Bank Bucuresti Agentia Cotroceni

RO 04 CECEB50343RON0650170, in lei, la cursul zilei

Cod fiscal 11137535

Adresa SRH: str Ionel Perlea nr 10 Sector 1 Bucuresti

In taxa sunt incluse: mapa cu documentele seminarului, coffebrake-urile, ecusoanele.

Evenimentul beneficiaza de credite EMC.

Vom reveni cu detalii legate de locul si programul evenimentului..

Va asteptam cu drag la acest eveniment, anuntat din vreme, pentru a ne bucura de vestea cea buna a prezentei lui Jan Scholten in Romania!

Organizatorii

Fara comentarii »

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply