Arhiva categoriei 'Anunturi'

mart. 18 2019

Postat de in categoria Anunturi

SEMINAR DR. FAROKH MASTER, ITALIA

Dr. Farokh Master, binecunoscut si apreciat lector international, va sustine un seminar de homeopatie in perioada 18-19 mai, in Italia., cu tema: Gestionarea cazurilor de pediatrie in homeopatie.

Societatea Romana de Homeopatie se numara printre asociatiile care recomanda si sustin evenimentul.

Daca doriti sa va inscrieti, va rugam sa ne contactati pe adresa societatearomanahomeopatie@gmail.com. Taxa de participare pentru colegii din Romania este de 120 euro.

Fara comentarii »

feb. 27 2019

Postat de in categoria Anunturi

CURS DE HOMEOPATIE DE WEEK-END BUCURESTI

CONVOCAREA VI-a se va desfasura in 23-24 Martie 2019 la Centrul National de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar Bucuresti str Bodesti nr 1. In program: – Materia Medica Grupul Argentum, – Sicoza, trasaturi generale ale remediilor sicotice. Materia Medica Thuya, Medorrhinum, – Luetism, trasaturi generale ale remediilor luesinice. Materia Medica Grupul Mercurius, Luesinum, – Materia Medica Grupul Aurum si Platina, – Cazuri practice cu implicarea remediilor prezentate.   

Va asteptam!                                                     

    

Fara comentarii »

feb. 11 2019

Postat de in categoria Anunturi

Atelier SRH – 16 martie 2019

Pentru o mai bunã organizare a evenimentului vã rugãm sã
confirmaţi participarea pânã la data de 1 martie pe adresa:
ileana1_r@yahoo.com / cezarinamatei@yahoo.com
Vã aşteptãm cu drag!

Fara comentarii »

ian. 19 2019

Postat de in categoria Anunturi

CURS DE HOMEOPATIE DE WEEK-END BUCURESTI

CONVOCAREA V-a se va desfasura in 23-24 Februarie 2019 la Centrul National de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar Bucuresti str Bodesti nr 1.  In program: – Materia Medica Grupul Natrium; – Psora, trasaturi generale ale remediilor psorice; – Materia Medica: Sulphur, Sulphur iodat, Psorinum; – Materia Medica Grupul Magnesia; – Tuberculinism, trasaturi generale ale remediilor tuberculinice Materia Medica: Pulsatilla, Silicea, Tuberculinum; – Cazuri practice cu implicarea remediilor prezentate.

Va asteptam!       

Fara comentarii »

ian. 06 2019

Postat de in categoria Anunturi

CURS DE HOMEOPATIE DE WEEK-END BUCURESTI

CONVOCAREA a IV-a se va desfasura in 19-20 Ianuarie 2019 la Centrul National de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar Bucuresti str Bodesti nr 1. In program: – Prepararea medicamentelor homeopate. Scala D, C, LM. – Aspecte actuale ale medicamentelor homeopate. – Gemoterapia. – Exercitii si cazuri practice cu aplicarea celor prezentate. Va asteptam!

   

Fara comentarii »

nov. 28 2018

Postat de in categoria Anunturi

RADAR OPUS – OFERTA DE NEREFUZAT

Program soft de Homeopatie cu discount de pana la 30%.
Cei interesati sunt rugati sa scrie la e mail doinapavlovschi@gmail.com
Nu ratati!

2 comentarii »

nov. 06 2018

Postat de in categoria Anunturi

SOCIETATEA ROMANA DE HOMEOPATIE – ADUNARE GENERALA

In data de 23 noiembrie anul curent, va avea loc la hotel Parliament, sala Panorama, la orele 16.30 adunarea generala a Societatii Romane de Homeopatie de dare de seama si alegeri.

Ordinea de zi va fi urmatoarea:

1. Prezentarea darii de seama;
2. Discutii pe marginea situatiei create de Decizia 12/2018 a Colegiului Medicilor din Romania;
3. Alegerea Presedintelui si a Consiliului director SRH.

Va asteptam cu prietenie,

Fara comentarii »

nov. 02 2018

Postat de in categoria Anunturi

AL XXXIII-LEA CONGRES NATIONAL DE HOMEOPATIE SRH – AGENDA PROGRAM

“HOMEOPATIA IN BOLI CRONICE SI CANCER”

Vineri 23 Noiembrie 2018

08:30 – 09:00 – Primirea si inscrierea invitatilor si participantilor

09:00 – 09:20 – Deschiderea oficiala a Congresului SRH 23-25.11.2018

Mai mult »

Fara comentarii »

iul. 16 2018

Postat de in categoria Anunturi

CURS DE HOMEOPATIE PENTRU ATESTAT BUCURESTI

se va organiza incepand din Octombrie 2018 in Bucuresti.
Inscrieri si informatii la Centrul National de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar Bucuresti str Bodesti nr 1, telefon 0216241968 sau 0212550360.

 

2 comentarii »

iul. 06 2018

Postat de in categoria Anunturi

Homeopatia, medicina controverselor care îmbină trecutul cu viitorul în știință

Interviu în România liberă din 6.07.2018

Terapia fără reacţii adverse 

Homeopatia, medicina controverselor care îmbină trecutul cu viitorul în ştiinţă 

Considerată a doua cea mai eficientă terapie complementară din lume, homeopatia suscită din ce în ce mai multă curiozitate din partea opiniei publice, mulţi pacienţi declarându-se impresionaţi de efectele sale spectaculoase. Şi în România, această formă de terapie este practicată cu succes de către medici, după cum precizează într-un interviu pentru România Liberă, dr. Ileana Rîndașu, medic specialist reabilitare medicală, cu competență în homeopatie, secretar general al Societății Române de Homeopatie (SRH).

România Liberă: În ultima vreme, tot mai multă lume alege să se trateze și altfel decât cu medicație chimică. Se apelează frecvent la terapii complementare, precum homeopatie, acupunctură sau apifitoterapie. Ce ne puteți spune despre homeopatie?

Dr. Ileana Rîndaşu: Homeopatia este o metodă terapeutică complementară recunoscută de către OMS, care o include în programul strategic de dezvoltare pentru anii 2014-2023, privind dezvoltarea medicinii complementare; este extrem de răspândită în întreaga lume, fiind a doua cea mai  răspândită formă de medicină complementară la nivel mondial. Se bazează pe principiul similitudinii, principiu enunțat încă de pe vremea lui Hipocrate, alături de principiul contrariilor. Acest principiu al similitudinii se traduce în practică prin faptul că substanțele medicamentoase care sunt capabile să producă simptome la voluntarii sănătoși pot să vindece același tip de simptome, când acestea se întâlnesc la omul bolnav. Un alt principiu important pe care se bazează homeopatia este individualizarea fiecărui caz în parte, astfel încât nu administrăm medicamentele homeopatice numai pe baza diagnosticului, ci al diagnosticului plus cel al manifestărilor specifice pe care le îmbracă boala la fiecare pacient în parte.

Mai mult »

Fara comentarii »

Next »